You, the petitioner

Hou Bonheiden veilig, hier geen ring!

112 signatures

De gemeente Bonheiden wil van de Oude Kasteellaan en de aanpalende straten een soort ring maken. Ze verkoopt het als een 'fietsvriendelijk' idee om de bestaande knip te verwijderen en te vervangen door een makkelijk ontwijkbare (dure en zinloze) trajectcontrole en 2 moordstrookjes voor fietsers.

Petition

We

Bewoners van deze gemeente en iedereen met een hart voor de zachte weggebruiker.

 

observe

Het gemeentebestuur besliste zonder enige vorm van inspraak en zonder enige vorm van voorafgaande studie om de huidige circulatie in en om de Oude Kasteellaan te vervangen door een trajectcontrole met zone 30 en 2 moordstrookjes voor de fietsers. Dit zal ongetwijfeld tot toenemend verkeer leiden in de Oude Kasteellaan en verdere straten, terwijl net die buurt omwille van aanwezige sportinfrastructuur en natuur veel zachte weggebruikers aantrekt.

 

and request

De geplande maatregelen niet uit te voeren. Doe eerst grondig studiewerk naar de huidige situatie, betrek de burgers van de buurt bij eventuele verbeteringen aan de huidige situatie.

The answer

Woensdag 31 mei naar de gemeenteraad!

Woensdag 31 mei om 20.00 uur hopen we het woord te krijgen op de gemeenteraad om onze bedenkingen aan onze bestuurders mee te delen. Jullie kunnen ons steunen! Kom (met fluohesje) kijken hoe onze bestuurders reageren op ons verzoekschrift. Alvast bedankt.

 

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bonheiden 
Petition desk:
Lead petitioner:
Bart Van Dievel 
Organisation:
actiegroep Hou Bonheiden veilig, hier geen ring! 

History

Signatures

Updates

Woensdag 31 mei naar de gemeenteraad!

Woensdag 31 mei om 20.00 uur hopen we het woord te krijgen op de gemeenteraad om onze bedenkingen aan onze bestuurders mee te delen. Jullie kunnen ons steunen! Kom (met fluohesje) kijken hoe onze bestuurders reageren op ons verzoekschrift. Alvast bedankt..

2023-05-29