You, the petitioner
Amwd mortsel inclusie

Inclusie op de muziekschool AMWD Mortsel in de lift ?

10 signatures

De leslokalen en de muziekstudio (concerten / toonmomenten) van AMWD Mortsel op de 1e verdieping zijn niet toegankelijk voor jongeren en volwassenen met een mobiliteitsbeperking (bijv. rolstoel/krukken). Er is nood aan een personenlift om de inclusie in het muziekonderwijs Mortsel te bevorderen!

Petition

We

Leerlingen van de muziekschool AMWD Mortsel, hun ouders, kinderen, familieleden, vrienden, bezoekers

 

observe

Dat de leslokalen en muziekstudio op de 1e verdieping niet toegankelijk zijn voor de studenten of bezoekers die minder mobiel zijn (bijv. met rolstoel of krukken). De betrokkenen halen vaak met de beste bedoelingen acrobatische toeren uit om de eerste verdieping te bereiken maar met risico voor eigen veiligheid.

 

and request

Het installeren van een personenlift om de toegankelijkheid en veiligheid van de muziekschool te vergroten in het bijzonder voor de jongeren of volwassenen die -al dan niet tijdelijk- minder mobiel zijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Mortsel 
Petition desk:
Closing date:
2024-03-31 
Lead petitioner:
Stefan Franck 
Organisation:
Leerlingen Volwassenen Koor AMWD Mortsel  

History

Signatures