You, the petitioner

Kerstmarkt moet kerstmarkt blijven

7 signatures

Wij vinden dat de kerstmarkt in Brugge kerstmarkt moet blijven ipv Winterland. We doen al heel veel tegemoetkomingen aan de andere gemeenschappen die in ons land gevestigd zijn. Teken deze petitie om aan de gemeente duidelijk te maken dat wij niet gediend zijn met de neutralisatie van onze kerstmarkt. De kerstmarkt is deel van onze cultuur en dat moet zo blijven!

Petition

We

Inwoners van Vlaanderen en in het bijzonder Brugge

 

observe

Wij vinden dat de kerstmarkt in Brugge kerstmarkt moet blijven ipv Winterland. We doen al heel veel tegemoetkomingen aan de andere gemeenschappen die in ons land gevestigd zijn. We willen aan de gemeente duidelijk maken dat wij niet gediend zijn met de neutralisatie van onze kerstmarkt. De kerstmarkt is deel van onze cultuur en dat moet zo blijven!

 

and request

Wij wensen de naam en invulling van de kerstmarkt te behouden. Het is een deel van onze Belgische cultuur en dat willen wij zo houden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Brugge 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-30 
Lead petitioner:
Evi Van Echelpoel 

History

Signatures