Horstebaan

Kruispunt Amerlolaan/Horstebaan Schoten

"91 signatures"

Naar aanleiding van een recent tragisch ongeval, onderzoekt de gemeente het kruispunt veiliger te maken. Er wordt onder andere overwogen de afslag Amerlolaan richting bredabaan te verhinderen of verbieden, een dergelijke oplossing zal het verkeer binnen de wijk aanzienlijk doen toenemen ten koste van de veiligheid van bewoners.

Pétition

Nous

Wijkvereniging Amerlo, sympathisanten

 

Observation

dat een dergelijke oplossing het lokaal- en voornamelijk het schoolverkeer binnen de wijk aanzienlijk zal doen toenemen ten koste van de veiligheid van kinderen en bewoners. Vele ouders zullen verkiezen om te keren in de smalle straten of rond te rijden langs de overdrukke Burgemeester Marnix- en St.Filippusschool. Wij verwachten dagelijks gevaarlijke verkeerssituaties in de wijk waarbij voornamelijk de schoolkinderen meer gevaar zullen lopen.

 

et requête

een veilige oplossing te zoeken voor het kruispunt Amerlolaan/Horstebaan, zonder het probleem naar de wijk te verschuiven. Verkeerslichten lijken de meest voor de hand liggende oplossing.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Schoten 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
25-09-2021 
'Pétitionnaire:'
Luc Hambursin 
'Organisation:'
Wijkvereniging Amerlo 

Histoire

Signatures