You, the petitioner
Horstebaan

Kruispunt Amerlolaan/Horstebaan Schoten

91 signatures

Naar aanleiding van een recent tragisch ongeval, onderzoekt de gemeente het kruispunt veiliger te maken. Er wordt onder andere overwogen de afslag Amerlolaan richting bredabaan te verhinderen of verbieden, een dergelijke oplossing zal het verkeer binnen de wijk aanzienlijk doen toenemen ten koste van de veiligheid van bewoners.

Petition

We

Wijkvereniging Amerlo, sympathisanten

 

observe

dat een dergelijke oplossing het lokaal- en voornamelijk het schoolverkeer binnen de wijk aanzienlijk zal doen toenemen ten koste van de veiligheid van kinderen en bewoners. Vele ouders zullen verkiezen om te keren in de smalle straten of rond te rijden langs de overdrukke Burgemeester Marnix- en St.Filippusschool. Wij verwachten dagelijks gevaarlijke verkeerssituaties in de wijk waarbij voornamelijk de schoolkinderen meer gevaar zullen lopen.

 

and request

een veilige oplossing te zoeken voor het kruispunt Amerlolaan/Horstebaan, zonder het probleem naar de wijk te verschuiven. Verkeerslichten lijken de meest voor de hand liggende oplossing.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Schoten 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-25 
Lead petitioner:
Luc Hambursin 
Organisation:
Wijkvereniging Amerlo 

History

Signatures