You, the petitioner
Images

Maak de Balansstraat in Antwerpen veilig

359 signatures

Op 11/7/2017 vond er een dodelijk ongeval plaats op het kruispunt Balansstraat/De Braekeleerstraat. Aangedaan door deze tragische gebeurtenis, voelen wij de noodzaak om de stad Antwerpen te vragen de verkeerssituatie te analyseren en te verbeteren. --> Zone 30/infrastructuur/controles

Petition

We

Buurtbewoners, hun kinderen en deelnemers aan het verkeer in en rond de Balansstraat, 2018 Antwerpen

 

observe

Naar onze mening wordt er in de Balansstraat regelmatig veel te snel en roekeloos gereden, geheel onaangepast aan de beperkte breedte van de straat én het specifieke karakter van onze woonwijk. Hier spelen jonge kinderen, passeren veel voetgangers en fietsers. Het ongeval van 11/7/17, waarbij een jonge man van amper 19 jaar oud zijn leven liet, is voor ons de druppel.

 

and request

Wij vragen aan de stad Antwerpen om deze verkeerssituatie te analyseren en te verbeteren, door middel van infrastructuur, snelheidsbeperking en controles.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Antwerpen 
Petition desk:
Closing date:
2017-10-30 
Lead petitioner:
Balans Straat 

History

Signatures