You, the petitioner
Bussenplan l99

Meer inspraak voor onze basisbereikbaarheid Brugge

Sta op voor toegankelijk openbaar vervoer in Brugge! Samen met De Lijn en Vlaanderen lanceert Hoppin vanaf januari 2024 Hoppinpunten en de Flexbus, een nieuw concept voor openbaar vervoer dat heel Vlaanderen zal bedienen.

Petition

We

alle betrokken burgers, willen toegankelijk openbaar vervoer in Brugge.

 

observe

Het huidige beleid negeert de stem van de burgers als het gaat om openbaar vervoer.

 

and request

Wij L99-Brugge roepen u op om deel te nemen aan onze petitie en uw stem te laten gelden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Hoppin met de Flexbus een succes wordt en ons openbaar vervoer voldoet aan de behoeften van onze gemeenschap. Jouw inspraak is van onschatbare waarde voor een toegankelijker Brugge. Doe mee en maak het verschil!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Lead petitioner:
Kurt Lycke 
Organisation:
L99 

History

Signatures

Updates

Basisbereikbaarheid Brugge

In een goed functionerend democratisch systeem is burgerinspraak essentieel, vooral als het gaat om het vormgeven van onze basisbereikbaarheid met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer raakt het dagelijks leven van talloze mensen, van de dagelijkse pendelaar tot gezinnen die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer om toegang te krijgen tot werk, onderwijs en recreatie.

Burgerinspraak zorgt ervoor dat de stemmen en behoeften van de gemeenschap gehoord worden.

+Read more...

Het stelt degenen die het openbaar vervoer dagelijks gebruiken in staat om hun ervaringen, suggesties en zorgen te delen, wat kan leiden tot betere diensten en verbeteringen in het systeem. Het vergroot ook de transparantie en verantwoording van de besluitvormingsprocessen, wat bijdraagt aan een gevoel van betrokkenheid en vertrouwen bij de burgers.

Kortom, burgerinspraak is de sleutel tot het creƫren van een openbaar vervoersysteem dat echt voldoet aan de behoeften van de gemeenschap en dat de mobiliteit en toegankelijkheid voor iedereen verbetert.

2023-09-03