You, the petitioner

Nachtbus om 4u in Bredene

Na de commotie rond het afschaffen van de nachtbussen om 4u tijdens de weekends in Oostende, is het belangrijk om te polsen naar de mening van de Bredenaars. Voor Bredenaars is een taxi nemen geen goedkoop alternatief. Daarom willen we polsen of jullie een mogelijke nachtbus om 4u zouden nemen.

Petition

We

Bredenaars die een goedkoop alternatief willen om 's nachts veilig thuis te geraken.

 

observe

In januari 2019 bracht ik als gemeenteraadslid het voorstel om ook in Bredene de nachtbus (lijn 89) te voorzien om 4u voor mensen die graag een stapje zetten in stad Oostende en toch op een veilige, verantwoordelijke en goedkope manier willen thuis geraken. Tot nu toe is deze optie er enkel tot 2u37 op vrijdag en zaterdag. Na de afschaffing in Oostende, wil ik polsen in welke mate Bredenaars hiervan gebruik zouden maken.

 

and request

We gaan voor een beeld van wie van deze mogelijkheid gebruik zou maken. Hierbij gaan we voor 500 handtekeningen om zodoende een proefproject te lanceren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bredene 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-21 
Lead petitioner:
Lars Cattrijsse 

History

Signatures