Dode vest

Neen tegen een autovrije Oude Vest

"4 signatures"

Wij zeggen JA tegen een nieuwe, veiligere en aangename Oude Vest. Dat kan autoluw, met minder parking en toegang voor iedereen. Maar NIET autovrij. We zijn afhankelijk van vlotte leveringen, een klant die snel iets komt halen, een broodje tijdens de middag of een kleine boodschap bij de buurtwinkel.

Pétition

Nous

Handelaars, bewoners en gebruikers van de Oude Vest.

 

Observation

Een autovrije Oude Vest verminderd de bereikbaarheid van de handelskern, leveringen voor de handelaars worden beperkt, weinig tot geen plaats voor bewoners vlakbij huis, verplicht ondergrondse parking voor klanten, ook voor een kleine boodschap in die ene winkel. Er zijn meer steden die auto's terug toelaten in hun stad dan zij die ze bannen, met reden!

 

et requête

Een autoluwere binnenstad kan een meerwaarde zijn, maar laat de bereikbaarheid niet ten onder gaan. Sta kortparkeren toe voor de meerderheid van de bezoekers die slechts een enkele winkel bezoeken, een bewoner die na zijn boodschappen de auto wilt legen. Laat handelszaken niet afhangen van beperkte levermogelijkheden. Pak uit met wat Dendermonde sterk maakt: Een slimme combinatie van bereikbaarheid en gezelligheid. Maak onze stad aantrekkelijk!

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Dendermonde 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Stijn Pieters 
'Organisation:'
Dynamisch Dendermonde VZW 

Histoire

Signatures