You, the petitioner
Dode vest

Neen tegen een autovrije Oude Vest

4 signatures

Wij zeggen JA tegen een nieuwe, veiligere en aangename Oude Vest. Dat kan autoluw, met minder parking en toegang voor iedereen. Maar NIET autovrij. We zijn afhankelijk van vlotte leveringen, een klant die snel iets komt halen, een broodje tijdens de middag of een kleine boodschap bij de buurtwinkel.

Petition

We

Handelaars, bewoners en gebruikers van de Oude Vest.

 

observe

Een autovrije Oude Vest verminderd de bereikbaarheid van de handelskern, leveringen voor de handelaars worden beperkt, weinig tot geen plaats voor bewoners vlakbij huis, verplicht ondergrondse parking voor klanten, ook voor een kleine boodschap in die ene winkel. Er zijn meer steden die auto's terug toelaten in hun stad dan zij die ze bannen, met reden!

 

and request

Een autoluwere binnenstad kan een meerwaarde zijn, maar laat de bereikbaarheid niet ten onder gaan. Sta kortparkeren toe voor de meerderheid van de bezoekers die slechts een enkele winkel bezoeken, een bewoner die na zijn boodschappen de auto wilt legen. Laat handelszaken niet afhangen van beperkte levermogelijkheden. Pak uit met wat Dendermonde sterk maakt: Een slimme combinatie van bereikbaarheid en gezelligheid. Maak onze stad aantrekkelijk!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Dendermonde 
Petition desk:
Lead petitioner:
Stijn Pieters 
Organisation:
Dynamisch Dendermonde VZW 

History

Signatures