763

Neen, tegen megamoskee in Halle!

"18 signatures"

Wij protesteren hierbij tegen de goedkeuring van de functiewijziging naar gebedshuis (moskee Arrahman vzw) voor het pand gelegen Nijvelsesteenweg, 370 Halle 1500 Omgevingsvergunning OMV/2018/269/0 (OMV_2018073733) onv Moustapha Akkouh

Pétition

Nous

De inwoners van Halle

 

Observation

dat eind vorig jaar het schepencollege besloot de 160 bezwaarschriften van de omwonenden naast zich neer te leggen en groen licht te geven voor de uitbouw van een megamoskee en islamschool langs de Nijvelsesteenweg 370 te Halle. Op vraag van vele buurtbewoners zet het Vlaams Belang zijn strijd nu verder via een juridische beroepsprocedure én een petitieactie die u hier kan tekenen.

 

et requête

dat, om redenen zoals vermeld in het formele bezwaarschrift ter attentie van de provinciale deputatie, de collegebeslissing moet vernietigd worden en de gevraagde vergunning geweigerd.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Vlaams-Brabant 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
01-02-2019 
'Pétitionnaire:'
Klaas Slootmans 
'Organisation:'
Vlaams Belang 

Histoire

Signatures