U, de petitionaris
763

Neen, tegen megamoskee in Halle!

18 ondertekeningen

Wij protesteren hierbij tegen de goedkeuring van de functiewijziging naar gebedshuis (moskee Arrahman vzw) voor het pand gelegen Nijvelsesteenweg, 370 Halle 1500 Omgevingsvergunning OMV/2018/269/0 (OMV_2018073733) onv Moustapha Akkouh

Petitie

Wij

De inwoners van Halle

 

constateren

dat eind vorig jaar het schepencollege besloot de 160 bezwaarschriften van de omwonenden naast zich neer te leggen en groen licht te geven voor de uitbouw van een megamoskee en islamschool langs de Nijvelsesteenweg 370 te Halle. Op vraag van vele buurtbewoners zet het Vlaams Belang zijn strijd nu verder via een juridische beroepsprocedure én een petitieactie die u hier kan tekenen.

 

en verzoeken

dat, om redenen zoals vermeld in het formele bezwaarschrift ter attentie van de provinciale deputatie, de collegebeslissing moet vernietigd worden en de gevraagde vergunning geweigerd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Vlaams-Brabant 
Petitieloket:
Einddatum:
01-02-2019 
Petitionaris:
Klaas Slootmans 
Organisatie:
Vlaams Belang 

Geschiedenis

Ondertekeningen