De u

Niet NOG MEER verkeer in de Ernest Claeslaan

Bijzonder onveilig voor kids jonger van 12. Het is een slechte locatie, het verkeer is er reeds immens druk! Gooi kinderen jonger van 12 niet voor de leeuwen ?! Wijkscholen behouden is beter, geen concentratie op 1 punt voor een ''mooi gebouw''. Veel bussen, tractoren en leveranciers op deze sluipweg.

Pétition

Nous

Wij, bewoners van de ''groene wijk'' hebben een heel erg drukke, niet groene, straat (geen laan!).

 

Observation

Ernest Claeslaan is geen laan (= weg met bomen aan weerzijden) Wel een sluipweg voor veel bestelbusjes, vrachtwagens, hardrijders, regelmatig ambulances voor Tordaele ... Deze locatie is voor een school met jonge kinderen bijzonder ongeschikt, met veiligheid & leefbaarheid in gevaar! Teken voor minder drukte, meer rust en veiligheid voor onze buurt. Niet ALLE lasten van de hele buurt voor de bewoners van 1 laan . Bijzonder onrechtvaardig !

 

et requête

  1. Eisen VEILIGHEID voor jonge kinderen

  2. Rust voor de reeds geteisterde bewoners :

  • minder verkeersopstoppingen

  • verhoogde verkeersveiligheid

  • betere infrastructuur voor voetgangers en fietsers

  • een algemeen verbeterde leefbaarheid in onze straat

  • afschaffing van de U (de U = iedereen rijdt door de Ernest Claeslaan en op de Keibergstraat om naar het rondpunt/snelweg te gaan ! ) Ontsluiting rondpunt is de enige oplossing.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Torhout 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
15-09-2023 
'Pétitionnaire:'
RiNique Rik & Monique 
'Organisation:'
Buurtbewoners ''geplande school'' 
'Site web:'

Histoire

Signatures

Mises à jour

Samenwerking met Koornbloem

Graag, terwijl u bezig bent om de straat veilig te krijgen (houden kan ik neit zeggen helaas) ook de ouders van de jonge kinderen die men voor de leeuwen wil gooien steunen !

Hier is de link : https://petitie.be/petitions/behoud-de-koornbloem-b1b7cff0-bfc5-46bf-9fef-b1e83464c9ca?locale=nl&fbclid=IwAR2tw-4wAduVGLr0x3esWAm0WMR7enVwe0lRzg0-3jp8rQx80jBJVzKUAnQ.

03-07-2023

Samenwerking met Koornbloem

https://petitie.be/petitions/behoud-de-koornbloem-b1b7cff0-bfc5-46bf-9fef-b1e83464c9ca?locale=nl&fbclid=IwAR2tw-4wAduVGLr0x3esWAm0WMR7enVwe0lRzg0-3jp8rQx80jBJVzKUAnQ

.

30-06-2023