U, de petitionaris
De u

Niet NOG MEER verkeer in de Ernest Claeslaan

Bijzonder onveilig voor kids jonger van 12. Het is een slechte locatie, het verkeer is er reeds immens druk! Gooi kinderen jonger van 12 niet voor de leeuwen ?! Wijkscholen behouden is beter, geen concentratie op 1 punt voor een ''mooi gebouw''. Veel bussen, tractoren en leveranciers op deze sluipweg.

Petitie

Wij

Wij, bewoners van de ''groene wijk'' hebben een heel erg drukke, niet groene, straat (geen laan!).

 

constateren

Ernest Claeslaan is geen laan (= weg met bomen aan weerzijden) Wel een sluipweg voor veel bestelbusjes, vrachtwagens, hardrijders, regelmatig ambulances voor Tordaele ... Deze locatie is voor een school met jonge kinderen bijzonder ongeschikt, met veiligheid & leefbaarheid in gevaar! Teken voor minder drukte, meer rust en veiligheid voor onze buurt. Niet ALLE lasten van de hele buurt voor de bewoners van 1 laan . Bijzonder onrechtvaardig !

 

en verzoeken

  1. Eisen VEILIGHEID voor jonge kinderen

  2. Rust voor de reeds geteisterde bewoners :

  • minder verkeersopstoppingen

  • verhoogde verkeersveiligheid

  • betere infrastructuur voor voetgangers en fietsers

  • een algemeen verbeterde leefbaarheid in onze straat

  • afschaffing van de U (de U = iedereen rijdt door de Ernest Claeslaan en op de Keibergstraat om naar het rondpunt/snelweg te gaan ! ) Ontsluiting rondpunt is de enige oplossing.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Torhout 
Petitieloket:
Einddatum:
15-09-2023 
Petitionaris:
RiNique Rik & Monique 
Organisatie:
Buurtbewoners ''geplande school'' 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Samenwerking met Koornbloem

Graag, terwijl u bezig bent om de straat veilig te krijgen (houden kan ik neit zeggen helaas) ook de ouders van de jonge kinderen die men voor de leeuwen wil gooien steunen !

Hier is de link : https://petitie.be/petitions/behoud-de-koornbloem-b1b7cff0-bfc5-46bf-9fef-b1e83464c9ca?locale=nl&fbclid=IwAR2tw-4wAduVGLr0x3esWAm0WMR7enVwe0lRzg0-3jp8rQx80jBJVzKUAnQ.

03-07-2023

Samenwerking met Koornbloem

https://petitie.be/petitions/behoud-de-koornbloem-b1b7cff0-bfc5-46bf-9fef-b1e83464c9ca?locale=nl&fbclid=IwAR2tw-4wAduVGLr0x3esWAm0WMR7enVwe0lRzg0-3jp8rQx80jBJVzKUAnQ

.

30-06-2023