You, the petitioner

Nieuwe plan de lijn Opglabbeek Nieuwe Kempen

Een halte die in onze wijk geschrapt werd, wat voor veel paniek zorgde onder de 50-plussers en ervoor zorgt dat jongeren elke week weer te laat komen op school. Daar moet verandering in komen.

Petition

We

Iedereen die afhankelijk is van het openbaar vervoer.

 

observe

De nieuwe plannen van De Lijn zijn vreselijk en dat weet iedereen. In mijn wijk bevindt zich geen bushalte meer, enkel op de grote weg. Wat ook nog eens heel onveilig is voor alle kinderen die naar het secundair onderwijs gaan maar ook voor het oudere volk die dagelijks bussen moet nemen, en dat zijn er hier veel. De bus die wij moeten nemen heeft altijd pauze aan onze eigen halte dus waarom deze schrappen?

 

and request

Het ideaal scenario zou zijn dat deze halte terug komt ‘Opglabbeek Nieuwe Kempen Kerk’ want de afstanden die wij nu moeten afleggen zijn niet ok.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Lead petitioner:
Christina Racz 

History

Signatures