U, de petitionaris
Er is nieuws!
Template

Nieuwstraat - MECHELEN - Leefbaar maken.

Hierbij willen wij graag uw steun om onze straat leefbaarder te maken! Samen kunnen wij van de Nieuwstraat een aangename straat maken voor zowel zijn inwoners als de voorbijgangers.

Petitie

Wij

Mede-inwoners van de nieuwstraat.

 

constateren

Beste inwoner van de Nieuwstraat,

Hierbij nodigen wij u graag uit om mee te tekenen om onze straat leefbaar te maken. Onlangs hebben ze de snelheid verandert van 50 naar 70 naar aanleiding van de nieuwe snelheid op de tangent. Hierdoor rijden de voertuigen veel sneller terwijl onze straat hiervoor niet breed genoeg is en dit gevaarlijk is voor zowel de inwoners als de fietsers. Wij willen graag dat onze straat 30 wordt en dat het vrachtwagenverkeer wordt omgeleid.

 

en verzoeken

Wij verzoeken u de petitie mee te tekenen met jouw naam en adres. Indien de meeste inwoners hiermee akkoord gaan zal stad Mechelen ongetwijfeld wijzigingen doorvoeren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Petitionaris:
Brahim 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Haalbaarheid?

Als dit niet haalbaar is vragen wij aan stad Mechelen om op zijn minst de zone terug 50 te maken. Met borden langs beide ingangen van de straat.

+Lees meer...

Mits dit ruim op tijd wordt aangekondigd ( aan de lichten , kruispunt naar Bonheiden).

09-07-2024