You, the petitioner

O.C. DE BURGGRAVE OPEN OOK NA 2021!!!

39 signatures

Wij vragen dat het O.C. De Burggrave open blijft, ook na 2021. Het is de plek waar iedereen welkom is. Voor jong & oud!!! Een prachtige zaal die in een degelijke staat is om nog jaren door te gaan.

Petition

We

De Vrije Burggrave Dansers, VTB dia & fotoclub H.C.Canteclaer, Femma, Okra, Feestcomité, KVE en sympathisanten

 

observe

dat het college van burgemeester en schepenen van gemeente Evergem de concessie na 2021 niet meer wensen te verlengen. Met als gevolg dat tal van clubs & verenigingen met een totaal van meer dan 800 mensen per week geen accommodatie meer zullen hebben om hun hobby uit te oefenen. Tevens tal van mensen geen plek meer zullen vinden om hun CD voorstelling te doen, optredens, familiefeesten, enzovoort.

 

and request

Om de concessie verder te laten gaan en O.C. DE BURGGRAVE OPEN TE LATEN OOK NA 2021!!! Want O.C. De Burggrave is een tweede thuis geworden voor heel veel mensen van Evergem en ook daarbuiten. Een plaats waar IEDEREEN welkom is. Zowel Jong & Oud vinden er hun gading. Een prachtige locatie waar er elke dag tal van activiteiten plaatsvinden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Evergem 
Petition desk:
Closing date:
2019-05-23 
Lead petitioner:
De Beuf Kenneth 
Organisation:
Dansclub De Vrije Burggrave Dansers 

History

Signatures