U, de petitionaris
Bbsa

Open brief: verkeerde perceptie verschil tussen erkende sport en cafésport.

Wij menen dat het Overlegcomité een verkeerde perceptie heeft van wat de snookersport inhoudt. Het is niet enkel een cafésport, die gespeeld worden door enkele vrienden. Het is een erkende sport, erkend bij het BOIC en als federatie zijn we lid van de Europese snookerfederatie en Worldsnooker.

Petitie

Wij

Snookerspelers en symphatisanten, clubuitbaters, bestuursleden van clubs.

 

constateren

Onze grieven zijn we gebundeld in een open brief, die@ op de website gepubliceerd staat. De volledige open brief kunt u hier lezen: https://admin.bbsa-snooker.be/uploads/1640877739Openbrief.pdf

Voorbeeld: Nu kan een groep van 6 personen in de horeca aan tafel zitten, zonder afstand en zonder mondmasker. Die 6 mensen kunnen in die horecazaak niet snookeren. Dit terwijl ze per 2 met een mondmasker aan een tafel spelen, die 356 x 177 cm groot is.

 

en verzoeken

Wij willen daarom een oproep doen om deze zaak onder de aandacht te brengen van het Overlegcomité om de maatregelen te herroepen en terug te keren naar de toestand voor 22 december 2021

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regering 
Petitieloket:
Petitionaris:
Georges Lefèvre 
Organisatie:
BBSA vzw 

Geschiedenis

Ondertekeningen