You, the petitioner
Bbsa

Open brief: verkeerde perceptie verschil tussen erkende sport en cafésport.

Wij menen dat het Overlegcomité een verkeerde perceptie heeft van wat de snookersport inhoudt. Het is niet enkel een cafésport, die gespeeld worden door enkele vrienden. Het is een erkende sport, erkend bij het BOIC en als federatie zijn we lid van de Europese snookerfederatie en Worldsnooker.

Petition

We

Snookerspelers en symphatisanten, clubuitbaters, bestuursleden van clubs.

 

observe

Onze grieven zijn we gebundeld in een open brief, die@ op de website gepubliceerd staat. De volledige open brief kunt u hier lezen: https://admin.bbsa-snooker.be/uploads/1640877739Openbrief.pdf

Voorbeeld: Nu kan een groep van 6 personen in de horeca aan tafel zitten, zonder afstand en zonder mondmasker. Die 6 mensen kunnen in die horecazaak niet snookeren. Dit terwijl ze per 2 met een mondmasker aan een tafel spelen, die 356 x 177 cm groot is.

 

and request

Wij willen daarom een oproep doen om deze zaak onder de aandacht te brengen van het Overlegcomité om de maatregelen te herroepen en terug te keren naar de toestand voor 22 december 2021

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Lead petitioner:
Georges Lefèvre 
Organisation:
BBSA vzw 

History

Signatures