You, the petitioner
Dierenpolitie

Oprichting van een Dierenpolitie in België

1,947 signatures

Heel wat mensen willen vrijwillig meewerken aan een nog op te richten Dierenpolitie in België en groot gelijk hebben ze! Met slechts enkele handtekeningen kan men niks beginnen. Als afgevaardigde van de Belgische Dierenbescherming wil ik hiervoor stappen ondernemen. Maar dan heb ik jullie hulp hiervoor nodig door deze petitie zo talrijk mogelijk te ondertekenen en te (laten) verspreiden voor ondertekening!

Petition

We

Dierenliefhebbers die zich op vrijwillige basis willen inzetten om te waken over dierenwelzijn

 

observe

Heel wat mensen willen een Dierenpolitie in België en willen zich daarvoor inzetten als vrijwilliger en willen daarvoor geld inzamelen om verdere stappen te kunnen ondernemen.

 

and request

om overleg op te starten met de Belgische Dierenbescherming voor het uitwerken van een wettelijk kader voor de oprichting van een Dierenpolitie met vrijwilligers

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
Petition desk:
Closing date:
2014-11-08 
Lead petitioner:
Scharon Dehuysser 

History

Signatures