You, the petitioner

Oude tijden terug

Wij komen op voor onze rechten als gebruikers van het openbaar vervoer. De tram die om 8:00 aankomt in De Panne Esplanade vanuit Knokke werd onlangs geschrapt. Ook de tram die om 16:16 aankomt in De Panne Esplanade vanuit De Panne Station werd veranderd naar 16:13. Dit is een probleem voor studenten.

Petition

We

Wij zijn studenten die net te laat of veel te vroeg op school aankomen door de tijden van De Lijn.

 

observe

De veranderde tram tijden zorgen voor een onaangename verplaatsing tot school. Om goed ons onderwijs voort te zetten, op tijd op school komen. Door de vele veranderingen missen we tijd die besteed kan worden aan essentiële leerstof. Ik hoop dat u onze frustratie begrijpt.

 

and request

Wij wllen de tram die om 8:00 aankomt aan De Panne Esplanade vanuit Knokke terug en ook dat de tram die momenteel om 16:13 aankomt aan De Panne Esplanade vanuit De Panne Station terug veranderd wordt naar 16:16.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regering 
Petition desk:
Lead petitioner:
Gloria Atimakpo  

History

Signatures