U, de petitionaris

Parkeerproblemen Mispelstraat & omliggende straten

21 ondertekeningen

Na de komst van de LAB school, gelegen in de Kleibeekstraat 159, de komst van laadpalen, en nog extra verboden parkeerborden tussen bepaalde uren, is het voor ons de bewoners praktisch onmogelijk om in de omgeving nog te parkeren. Er werd ons parkeerplaatsen beloofd die op zich laat wachten .

Petitie

Wij

Wij vragen als buurtbewoners om DRINGENDE actie te ondernemen en onze buurt terug aangenaam maken om te wonen.

 

constateren

Wij constateren dat zowel leerkrachten als leerlingen parkeerplaatsen innemen van bewoners, dit werd ons uitdrukkelijk gezegd dat bij de komst van de LAB school bewoners hier GEEN HINDER van gingen ondervinden, helaas komt niet iedereen met de fiets zoals ons verzekerd werd. Bij de school hoort ook een nieuw mobiliteitsplan dat grondig werk maakt van veiliger verkeer voor de hele buurt en dus ook HET PARKEERPROBLEEM dient aangepakt te worden.

 

en verzoeken

Wij verzoeken om dringende maatregelen toe te passen en de beloofde parking aan te leggen. Als alternatief kon er steeds geparkeerd worden op vroegere parking van de bakkerij Lucas (10 plaatsen) maar deze is helaas ingenomen door de leerkrachten van de LAB school, aangezien het tijdens de schooluren afgesloten wordt met PRIVÉ ketting. Niet netjes! Wij eisen als bewoners een DEFTIGE AANPAK voor het probleem dat met de dag groeit.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Sint-Niklaas 
Petitieloket:
Petitionaris:
Sara jansen 
Organisatie:
Mispel bruist buurtgroep 

Geschiedenis

Ondertekeningen