You, the petitioner

Parkeerproblemen Mispelstraat & omliggende straten

21 signatures

Na de komst van de LAB school, gelegen in de Kleibeekstraat 159, de komst van laadpalen, en nog extra verboden parkeerborden tussen bepaalde uren, is het voor ons de bewoners praktisch onmogelijk om in de omgeving nog te parkeren. Er werd ons parkeerplaatsen beloofd die op zich laat wachten .

Petition

We

Wij vragen als buurtbewoners om DRINGENDE actie te ondernemen en onze buurt terug aangenaam maken om te wonen.

 

observe

Wij constateren dat zowel leerkrachten als leerlingen parkeerplaatsen innemen van bewoners, dit werd ons uitdrukkelijk gezegd dat bij de komst van de LAB school bewoners hier GEEN HINDER van gingen ondervinden, helaas komt niet iedereen met de fiets zoals ons verzekerd werd. Bij de school hoort ook een nieuw mobiliteitsplan dat grondig werk maakt van veiliger verkeer voor de hele buurt en dus ook HET PARKEERPROBLEEM dient aangepakt te worden.

 

and request

Wij verzoeken om dringende maatregelen toe te passen en de beloofde parking aan te leggen. Als alternatief kon er steeds geparkeerd worden op vroegere parking van de bakkerij Lucas (10 plaatsen) maar deze is helaas ingenomen door de leerkrachten van de LAB school, aangezien het tijdens de schooluren afgesloten wordt met PRIVÉ ketting. Niet netjes! Wij eisen als bewoners een DEFTIGE AANPAK voor het probleem dat met de dag groeit.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Sint-Niklaas 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sara jansen 
Organisation:
Mispel bruist buurtgroep 

History

Signatures