Peggy en Floris moeten blijven op de Wase!

"1 signatures"

Door de absurde verplichte openingsuren die aan Peggy en Floris worden opgelegd vanuit de club is het onmogelijk geworden om op een rendabele manier Flo&Co open te houden. Daarom moet de bistro sluiten en dat is verschrikkelijk nieuws voor ALLE leden en bezoekers van onze tennisclub.

Pétition

Nous

Liefhebbers en klanten van Bistro Flo&Co.

 

Observation

Wij hebben liever een bistro Flo&Co die minder uren open is dan GEEN horecawerking en een club waar geen sfeer is. Niemand gaat dit beter doen dan Peggy en Floris. Ze maken onze club tot wat het is: de gezelligste tennisclub met het beste eten en bediening van het Waasland.

 

et requête

Peggy en Floris moeten blijven! Elke organisatie die goed bestuurd wordt, moet zich aanpassen aan de veranderende economische situatie. Het is niet nodig om ELKE dag open te zijn van 's morgens vroeg om tussen 9 en 15u twee koffies te verkopen. We vragen aan het bestuur te luisteren naar de leden en samen met Peggy en Floris tot een werkbare oplossing te komen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Sportorganisatie 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
17-04-2023 
'Pétitionnaire:'
Elke 
'Organisation:'
Verschillende leden van de Wase Tennisclub 

Histoire

Signatures