You, the petitioner

Peggy en Floris moeten blijven op de Wase!

1 signatures

Door de absurde verplichte openingsuren die aan Peggy en Floris worden opgelegd vanuit de club is het onmogelijk geworden om op een rendabele manier Flo&Co open te houden. Daarom moet de bistro sluiten en dat is verschrikkelijk nieuws voor ALLE leden en bezoekers van onze tennisclub.

Petition

We

Liefhebbers en klanten van Bistro Flo&Co.

 

observe

Wij hebben liever een bistro Flo&Co die minder uren open is dan GEEN horecawerking en een club waar geen sfeer is. Niemand gaat dit beter doen dan Peggy en Floris. Ze maken onze club tot wat het is: de gezelligste tennisclub met het beste eten en bediening van het Waasland.

 

and request

Peggy en Floris moeten blijven! Elke organisatie die goed bestuurd wordt, moet zich aanpassen aan de veranderende economische situatie. Het is niet nodig om ELKE dag open te zijn van 's morgens vroeg om tussen 9 en 15u twee koffies te verkopen. We vragen aan het bestuur te luisteren naar de leden en samen met Peggy en Floris tot een werkbare oplossing te komen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Sportorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2023-04-17 
Lead petitioner:
Elke 
Organisation:
Verschillende leden van de Wase Tennisclub 

History

Signatures