You, the petitioner
4dfa2f02 1239 4f3a 9621 3f401d6b018e

Petitie n.a.v. bezorgdheid van de buurt m.b.t. de nakende bouw van 10 000 m² serre

24 signatures

Anjers De Nijs wil een nieuw serrecomplex bouwen dat heel dicht bij de huizen van onze buren zou opgetrokken worden. Het open landschap wordt grondig vervuild en de landelijke sfeer van een agrarisch gebied gaat naar ons gevoel veranderen in een industriezone. Dit willen we niet laten gebeuren!

Petition

We

De buurtbewoners en inwoners van de Krevelhoek, de Bossestraat en de Putstraat te Erpe

 

observe

Het bouwproject is veel te groot en past niet in een landelijk agrarisch gebied, noch in een woonwijk. Het project heeft geen regionale verankering en geen meerwaarde voor de lokale gemeenschap. Het zorgt voor...

  • verkeersoverlast door bijkomend vrachtvervoer en voor onveiligheid voor onze kinderen, fietsers en wandelaars.
  • water-, geluids- en milieuoverlast
  • een negatief effect op de biodiversiteit.
  • psychische en visuele belasting.

 

and request

We vragen aan het bedrijf Anjers De Nijs om hun nieuwe serres op een ander oord te bouwen en aan het gemeentebestuur om het project af te keuren. Alsjeblieft, teken deze petitie en red een stuk open ruimte! Wij willen niet opkijken tegen glazen industrie! Wij hebben niets tegen het bedrijf, wel tegen een belemmering van het verzicht, terwijl de eigenaar zelf in het gemeentestuur zetelt en opkomt voor behoud van de open ruimte.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Erpe-Mere 
Petition desk:
Closing date:
2023-12-31 
Lead petitioner:
Kurt Scheerlinck 

History

Signatures

Updates

correctie

Wij hebben niets tegen het bedrijf, wel tegen een belemmering van het verzicht, terwijl de eigenaar zelf in het gemeentebestuur zetelt en opkomt voor behoud van de open ruimte..

2023-09-19