5ddde718 7d55 4f9b 8774 00719cb7022a

Petitie voor een veilig, gezond en leefbaar Mortsel-Dorp

"145 signatures"

Sinds de knips in de Kerkstraat en Christus Koninglaan is het verkeersprobleem verplaatst naar de omliggende straten in Mortsel-Dorp. Bovendien is de verkeersonveiligheid toegenomen. Wij willen een veilig, gezond en leefbaar Mortsel-Dorp!

Pétition

Nous

Bewoners en zwakke weggebruikers Mortsel-Dorp. Scholieren en ouders van scholen in en rond de wijk.

 

Observation

Sinds de knips in Kerkstraat en Christus Koninglaan krijgt Mortsel-Dorp niet enkel een hoop sluipverkeer van auto's en vrachtwagens te slikken. Ook worden de snelheidsbeperkingen niet gerespecteerd. De verkeersonveiligheid voor de talrijke zwakke weggebruikers neemt hierdoor toe. Bovendien bevindt de school De Tandem zich in hartje Mortsel-Dorp. Eveneens maken we ons zorgen om de luchtkwaliteit en de geluidsoverlast.

 

et requête

We vragen aan het stadsbestuur van Mortsel om

  • met ons samen te zitten
  • naar onze bezorgdheden te luisteren
  • samen met ons duurzame oplossingen te zoeken voor onze wijk om zo de veiligheid van alle zwakke weggebruikers in en rond Mortsel-Dorp en de veiligheid, de leefbaarheid en de fysieke en mentale gezondheid van onze buurtbewoners te garanderen
  • met het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer de problemen op de N- en R-wegen aan te pakken.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Mortsel 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
buurtcomité veilig gezond leefbaar Mortsel-Dorp 
'Organisation:'
buurtcomité veilig gezond leefbaar Mortsel-Dorp 

Histoire

Signatures