You, the petitioner
5ddde718 7d55 4f9b 8774 00719cb7022a

Petitie voor een veilig, gezond en leefbaar Mortsel-Dorp

145 signatures

Sinds de knips in de Kerkstraat en Christus Koninglaan is het verkeersprobleem verplaatst naar de omliggende straten in Mortsel-Dorp. Bovendien is de verkeersonveiligheid toegenomen. Wij willen een veilig, gezond en leefbaar Mortsel-Dorp!

Petition

We

Bewoners en zwakke weggebruikers Mortsel-Dorp. Scholieren en ouders van scholen in en rond de wijk.

 

observe

Sinds de knips in Kerkstraat en Christus Koninglaan krijgt Mortsel-Dorp niet enkel een hoop sluipverkeer van auto's en vrachtwagens te slikken. Ook worden de snelheidsbeperkingen niet gerespecteerd. De verkeersonveiligheid voor de talrijke zwakke weggebruikers neemt hierdoor toe. Bovendien bevindt de school De Tandem zich in hartje Mortsel-Dorp. Eveneens maken we ons zorgen om de luchtkwaliteit en de geluidsoverlast.

 

and request

We vragen aan het stadsbestuur van Mortsel om

  • met ons samen te zitten
  • naar onze bezorgdheden te luisteren
  • samen met ons duurzame oplossingen te zoeken voor onze wijk om zo de veiligheid van alle zwakke weggebruikers in en rond Mortsel-Dorp en de veiligheid, de leefbaarheid en de fysieke en mentale gezondheid van onze buurtbewoners te garanderen
  • met het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer de problemen op de N- en R-wegen aan te pakken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Mortsel 
Petition desk:
Lead petitioner:
buurtcomité veilig gezond leefbaar Mortsel-Dorp 
Organisation:
buurtcomité veilig gezond leefbaar Mortsel-Dorp 

History

Signatures