Img 0746

Petitie VZW Roeselare (moskee)

"70 signatures"

Aftreden bestuur moskee Roeselare

Pétition

Nous

Willen een nieuw bestuur, wil jij dat ook? Teken deze petitie!!

 

Observation

"De voorzitter en het bestuur zijn niet transparant en schieten tekort in het regelen van zaken met betrekking tot de moskee. Zoals wat er gaat gebeuren met het nieuwe pand en er zijn geen vooruitzichten met betrekking tot het vrijdaggebed. Het is niet duidelijk wat er met het geld gebeurt. Er is geen mogelijkheid om hulp te krijgen bij het bestuur. Dit bemoeilijkt verdere communicatie en oplossingen voor de problemen binnen de gemeenschap."

 

et requête

Beste mede-gelovigen, we willen graag een petitie starten om de huidige voorzitter en bestuur van de moskee te laten aftreden. Teken alstublieft als u het hiermee eens bent. Merci.

Nieuw bestuur: bijdragen aan islamitische gemeenschap, samenwerken met gemeente, brug tussen culturen.

"Chers fidèles, nous aimerions lancer une pétition pour destituer le président actuel de la mosquée. Veuillez signer si vous êtes d'accord avec cela.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Roeselare 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
15-07-2024 
'Pétitionnaire:'
M. Ouali 
'Organisation:'
Moskee gemeenschap Roeselare  

Histoire

Signatures