You, the petitioner
Img 0746

Petitie VZW Roeselare (moskee)

70 signatures

Aftreden bestuur moskee Roeselare

Petition

We

Willen een nieuw bestuur, wil jij dat ook? Teken deze petitie!!

 

observe

"De voorzitter en het bestuur zijn niet transparant en schieten tekort in het regelen van zaken met betrekking tot de moskee. Zoals wat er gaat gebeuren met het nieuwe pand en er zijn geen vooruitzichten met betrekking tot het vrijdaggebed. Het is niet duidelijk wat er met het geld gebeurt. Er is geen mogelijkheid om hulp te krijgen bij het bestuur. Dit bemoeilijkt verdere communicatie en oplossingen voor de problemen binnen de gemeenschap."

 

and request

Beste mede-gelovigen, we willen graag een petitie starten om de huidige voorzitter en bestuur van de moskee te laten aftreden. Teken alstublieft als u het hiermee eens bent. Merci.

Nieuw bestuur: bijdragen aan islamitische gemeenschap, samenwerken met gemeente, brug tussen culturen.

"Chers fidèles, nous aimerions lancer une pétition pour destituer le président actuel de la mosquée. Veuillez signer si vous êtes d'accord avec cela.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Roeselare 
Petition desk:
Closing date:
2024-07-15 
Lead petitioner:
M. Ouali 
Organisation:
Moskee gemeenschap Roeselare  

History

Signatures