F8d74b6d d231 406e b462 c837dfa36f56

Pop-up Zanzibar Merchtem moet blijven!

"1.655 signatures"

De Raad van State heeft de uitbatingsvergunning van de populaire pop-up zomerbar Zanzibar in Merchtem vernietigd. Dit na klachten van een buurtbewoonster uit Steenhuffel die zich al langer verzet tegen de zomerbar.

Pétition

Nous

Ondervindt u weinig tot geen last? Moet Zanzibar blijven? Teken de petitie!

 

Observation

Pop-up zomerbar Zanzibar is een zeer fijn concept! De pop-up is een omvangrijk openluchtcafé met diverse eetmogelijkheden, cocktails-, gin- en champagnebars, permanente muziek en een zwembad. Deze bar is ook heel populair. Het is er altijd gezellig en only good vibes! De Raad van State heeft de uitbatingsvergunning van de populaire pop-up zomerbar Zanzibar in Merchtem vernietigd na klachten. Dit willen we toch niet? Dan schieten we in actie!

 

et requête

Bent u het eens dat Pop-up zomerbar Zanzibar te Merchtem/Steenhuffel moet blijven? Ondervind u weinig tot geen last van geluidsoverlast? Dit is een heel leuk concept dat Merchtem nieuw, jong en dynamisch houdt! Teken dan snel de petitie en bevestig uw handtekening in uw mailbox (check ook uw spam!).

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Merchtem 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
04-08-2022 
'Pétitionnaire:'
Céline Loots 
'Site web:'

Histoire

Signatures

Mises à jour

Goed nieuws!

We hebben vernomen dat de pop-up zomerbar Zanzibar mag blijven! Bedankt voor de massale ondertekeningen! Bij deze wordt de petitie ook afgesloten. Dank u wel !!!.

04-08-2022

Bijna 2.000 handtekeningen!

Liefhebbers van de zomerbar Zanzibar, we hebben nu 1.616 ondertekeningen verzameld! Dit is super goed! Gaan we de kaap van 2.000 ondertekeningen bereiken? Samen sterk!.

01-08-2022