U, de petitionaris
F8d74b6d d231 406e b462 c837dfa36f56

Pop-up Zanzibar Merchtem moet blijven!

1.655 ondertekeningen

De Raad van State heeft de uitbatingsvergunning van de populaire pop-up zomerbar Zanzibar in Merchtem vernietigd. Dit na klachten van een buurtbewoonster uit Steenhuffel die zich al langer verzet tegen de zomerbar.

Petitie

Wij

Ondervindt u weinig tot geen last? Moet Zanzibar blijven? Teken de petitie!

 

constateren

Pop-up zomerbar Zanzibar is een zeer fijn concept! De pop-up is een omvangrijk openluchtcafé met diverse eetmogelijkheden, cocktails-, gin- en champagnebars, permanente muziek en een zwembad. Deze bar is ook heel populair. Het is er altijd gezellig en only good vibes! De Raad van State heeft de uitbatingsvergunning van de populaire pop-up zomerbar Zanzibar in Merchtem vernietigd na klachten. Dit willen we toch niet? Dan schieten we in actie!

 

en verzoeken

Bent u het eens dat Pop-up zomerbar Zanzibar te Merchtem/Steenhuffel moet blijven? Ondervind u weinig tot geen last van geluidsoverlast? Dit is een heel leuk concept dat Merchtem nieuw, jong en dynamisch houdt! Teken dan snel de petitie en bevestig uw handtekening in uw mailbox (check ook uw spam!).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Merchtem 
Petitieloket:
Einddatum:
04-08-2022 
Petitionaris:
Céline Loots 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Goed nieuws!

We hebben vernomen dat de pop-up zomerbar Zanzibar mag blijven! Bedankt voor de massale ondertekeningen! Bij deze wordt de petitie ook afgesloten. Dank u wel !!!.

04-08-2022

Bijna 2.000 handtekeningen!

Liefhebbers van de zomerbar Zanzibar, we hebben nu 1.616 ondertekeningen verzameld! Dit is super goed! Gaan we de kaap van 2.000 ondertekeningen bereiken? Samen sterk!.

01-08-2022