You, the petitioner
Image

Protest Mobiliteitsplan Zwijnaarde (Rijvissche/Schilderswijk/Heistr./Putstr.)

1 signatures

Tegen het vooropgestelde mobiliteitsplan dat o.a. volgende wijken / straten rechtstreeks treft: Rijvisschewijk, Schilderswijk, Putstraat, Heistraat...

Petition

We

Wijkbewoners, Plaatselijk verkeer, Woon-werk verkeer, Lokale handelaren, bedrijvencentrum, ...

 

observe

Opgesteld plan is niet in proportie met de vooropgestelde doelen. Het creƫert chaos en onveilige situaties op andere plaatsen. Er wordt structureel niets aangepakt. Belangen van de buurtbewoners en ander plaatselijk verkeer zijn niet evenredig vertegenwoordigd. Extra CO2 uitstoot, een knip dat resulteert in een extra omweg van 9.4 km lang H/T, onaanvaardbaar voor buurtbewoners van Zwijnaarde die van Zwijnaarde dorp zo worden afgesloten.

 

and request

Verzoeken u plan op te schorten, naar de voorstellen te luisteren van de buurtbewoners en ander plaatselijk verkeer, mensen die de buurt kennen en verzoeken uw plan te herzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gent 
Petition desk:
Lead petitioner:
Nathalie Poisson 

History

Signatures