You, the petitioner
Typische klasfoto baobab ergens jaren 90

Red Baobab Wereldklas in Sint-Niklaas

256 signatures

Bijna 25 jaar was Baobab Wereldklas een begrip in Sint-Niklaas en het Waasland, waar duizenden kinderen proeven van divers samenleven. Zoals velen schrokken we, toen we vernamen dat op 7 juni Baobab Wereldklas zijn deuren sloot. We willen een volwaardige wereldklas in Sint-Niklaas houden!

Petition

We

kinderen & ouders in het Waasland, onderwijsmensen, en al wie positieve diversiteit belangrijk vindt

 

observe

Bijna 25 jaar was Baobab Wereldklas een begrip in Sint-Niklaas en het Waasland, waar duizenden kinderen konden proeven van divers samenleven. Zoals velen schrokken we, toen we vernamen dat op 7 juni Baobab sloot. Baobab, met bezieler Mamadou Guissé, is een vaste waarde en heeft al die jaren een grote bijdrage geleverd aan onze diverse samenleving. Studio Globo organiseert nu geen vast atelier meer, wil alleen nog een mobiel atelier voor de jongste kinderen.

 

and request

We willen Baobab Wereldklas in Sint-Niklaas houden als volwaardig atelier. Scholen en kinderen van Sint-Niklaas en omstreken moeten de kans krijgen in de regio een kwalitatief programma omtrent diversiteit te volgen. We vragen steun aan de stad en aan al wie met onze diverse samenleving begaan is om Baobab Wereldklas hier op een of andere manier te kunnen verderzetten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Sint-Niklaas 
Petition desk:
Closing date:
2017-08-15 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Els Salembier 
Organisation:
actiecomité Red Baobab Wereldklas 

History

Signatures