Beeld voor petitie

Red het Possozplein! NEEN aan de bombastische nieuwbouw - JA aan lift en trap !

"507 signatures"

Het Historisch Stadhuis is in de Top 3 van Historische Gebouwen in Halle. Het moet toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Dit kan kleinschalig met een lift en trapgebouw dat toelaat dat dit monument optimaal zichtbaar blijft en het plein erachter kan gebruikt worden voor markten, kermissen e.a.

Pétition

Nous

Alle Hallenaren die begaan zijn met het historisch erfgoed en het Historisch Stadhuis in Halle.

 

Observation

Het nieuwe aanbouwproject, 15 meter lang, 20m hoog en 6m breed is andermaal te volumineus. In plaats van te gaan voor functionele toegankelijkheid met lift en trap, is ontwerp 3 een bombastisch gebouw dat als bestaansreden alleen 'prestige' kan opgeven. Het past niet binnen de historische stadskern, het hypothekeert markten en kermissen, het sluit de Basiliekstraat visueel af van het Possozplein en de appartementen dichtbij krijgen inkijk.

 

et requête

Het Historisch Stadhuis moet voor elke bezoeker optimaal toegankelijk gemaakt worden met trap en lift. De aanbouw moet hieraan functioneel beantwoorden, niet meer niet minder. De functionaliteiten dienen waar het kan ondergronds geplaatst te worden. Sanitair wordt indien nodig ook ondergronds geplaatst, daar is overigens ruimte genoeg voorhanden.

(de petitiefoto is louter illustratief en niet als definitief voorstel bedoeld)

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Halle 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
16-06-2021 
'Pétitionnaire:'
yves demanet 
'Organisation:'
Halle 2019 - onafhankelijke Halse Partij 
'Site web:'

Histoire

Signatures