Collageboom

Rouwregister voor Mensenrechtenboom

"19 signatures"

De mensenrechtenboom in het Pand van Waregem werd gekapt voor de renovatiewerken. De petitie waar meer dan 150 mensen hun handtekening onder zetten, kwam te laat.

Het Pand ontpopt, maar waar zullen binnenkort vlinders ontpoppen als de bomen weg zijn?

Pétition

Nous

Leefbaar Waregem, een burgerplatform. Wenst u ook meer inspraak in het beleid van Waregem.

 

Observation

In de jaren 70 had het beleid nog oog voor het klimaat. Men zorgde voor een plantgat, waarbij bestaande bomen konden overleven. Het plantgat zorgde voor zuurstof in een betonnen complex.

In deze moeilijke covid tijden hebben wij het belang van natuur herontdekt of het gemis aan natuur aan den lijve ondervonden. Juist nu moeten we beseffen dat gezonde bomen omhakken niet kan.

 

et requête

Als we deze en andere nodeloos omgehakte bomen een nieuw leven kunnen geven elders in Waregem, dan nemen we onze verantwoordelijkheid als mens voor een meer leefbaar Waregem, maar vooral voor de generaties die na ons komen. Facebook: “Mijn Waregems Hart doet pijn vandaag (09-03-21 10u). Hopelijk blijven de bomen op parking Regenboog wel staan of ? Als aandenken aan het verleden.” Daarom leggen wij een rouwregister aan om de boom te herdenken.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Waregem 
'Guichet de pétition:'
'Pétitionnaire:'
Anja Dekimpe 
'Organisation:'
Leefbaar Waregem 

Histoire

Signatures