You, the petitioner
Collageboom

Rouwregister voor Mensenrechtenboom

19 signatures

De mensenrechtenboom in het Pand van Waregem werd gekapt voor de renovatiewerken. De petitie waar meer dan 150 mensen hun handtekening onder zetten, kwam te laat.

Het Pand ontpopt, maar waar zullen binnenkort vlinders ontpoppen als de bomen weg zijn?

Petition

We

Leefbaar Waregem, een burgerplatform. Wenst u ook meer inspraak in het beleid van Waregem.

 

observe

In de jaren 70 had het beleid nog oog voor het klimaat. Men zorgde voor een plantgat, waarbij bestaande bomen konden overleven. Het plantgat zorgde voor zuurstof in een betonnen complex.

In deze moeilijke covid tijden hebben wij het belang van natuur herontdekt of het gemis aan natuur aan den lijve ondervonden. Juist nu moeten we beseffen dat gezonde bomen omhakken niet kan.

 

and request

Als we deze en andere nodeloos omgehakte bomen een nieuw leven kunnen geven elders in Waregem, dan nemen we onze verantwoordelijkheid als mens voor een meer leefbaar Waregem, maar vooral voor de generaties die na ons komen. Facebook: “Mijn Waregems Hart doet pijn vandaag (09-03-21 10u). Hopelijk blijven de bomen op parking Regenboog wel staan of ? Als aandenken aan het verleden.” Daarom leggen wij een rouwregister aan om de boom te herdenken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Waregem 
Petition desk:
Lead petitioner:
Anja Dekimpe 
Organisation:
Leefbaar Waregem 

History

Signatures