You, the petitioner

Save the Blaarmeerse skatebowl!

15 signatures

Na de verbouwingen in het jaar-oude skatepark van de Blaarmeerse in gent zijn er meer problemen gekomen dan verbeteringen. De skatebowl die voor uitgevoerde werken super was is nu een ramp geworden tegen het gevaarlijke af. Net zoals vele andere verbouwde stukken.

Petition

We

Skaters, inline, rollerskate, sympathisanten

 

observe

De verbouwingen in het skatepark zijn een ramp, vele stukken die ervoor nog in goede staat waren zijn nadien slechter af. Het werk is uitgevoerd door de stad zelf, ze hebben zich gewaagd aan werk dat normaal door professionele skatepark-bouwers wordt gedaan. Dit is zoals verwacht niet goed gekomen.

 

and request

De werken opnieuw uitvoeren, deze keer door de bouwers van het skatepark zelf of andere met ervaring op dit gebied zo dat het pracht werk van de bouwers eer wordt aan gedaan i.p.v. vernield.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gent 
Petition desk:
Lead petitioner:
arno verhelst 

History

Signatures