You, the petitioner

Skatepark in Knesselare.

60 signatures

Vind je het ook een goed plan van de jeugd om meer sportmogelijkheden te geven? Wil je hen helpen het stadsbestuur te overtuigen? De Knesselaarse skaters streven naar een skatepark in Knesselare dat toegankelijk is voor verschillende disciplines. Steun je ons mee? Teken!

Petition

We

De Knesselaarse skaters (jong en oud).

 

observe

Skaten werd in corona tijd meer gedaan dan vroeger en skateboarden is ook een sport op de Olympische spelen, het wint dus aan populariteit. Ook in Knesselare! Maar waar kan/mag er geskate worden in Knesselare? Helaas...nergens! Er is nood aan gepaste infrastructuur zodat ook deze jongeren hun sport kunnen beoefenen.

 

and request

Sport infrastructuur in Knesselare voor skaters! Wij willen voorzieningen toegankelijk voor iedereen, gelijk welk niveau. Skate, step, rolschaatsen, skeelers, bmx,...

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Lead petitioner:
Jakob van ginneken  
Organisation:
Skaters Knesselare  

History

Signatures