U, de petitionaris
Img 20230618 wa0001

Snelheid aanpassen op Eyndovensteenweg Te Brecht

2 ondertekeningen

Daar er meermaals te hard wordt gereden in de 70 km zone, willen wij meer snelheidscontroles en ook aanpassen naar 50 km zone. Is een woonomgeving met veel kinderen en een Chiro lokaal. De ongevallen die gebeuren door de snelheidsduivels, eindigen meermaals op het fietspad.

Petitie

Wij

Willen een veiligere omgeving voor de bewoners, kinderen, fietsers en de voetgangers

 

constateren

De ongevallen zullen ooit dodelijke slachtoffers maken. Nu mag je nog 70 km maximum, maar er zijn snelheidsduivels die denken dat de snelweg verplaatst is naar hier. In de zone 50 km wordt er geregeld geflitst, maar spijtig genoeg in de 70 km zone wordt weinig geflitst. Oversteken is dus steeds een risico, vooral voor kinderen die kunnen de snelheid nog niet inschatten en dan nog maar over de elektrische auto's die je niet hoort aankomen.

 

en verzoeken

Uitbreiding van de 50 km zone, al zeker tot voorbij de straat waar de Chiro zich bevindt. Eventueel traject controle of meer keren per week flits controle.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petitie.be. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Brecht 
Petitieloket:
Petitionaris:
Katinka Rottiers 

Geschiedenis

Ondertekeningen