You, the petitioner
Img 20230618 wa0001

Snelheid aanpassen op Eyndovensteenweg Te Brecht

2 signatures

Daar er meermaals te hard wordt gereden in de 70 km zone, willen wij meer snelheidscontroles en ook aanpassen naar 50 km zone. Is een woonomgeving met veel kinderen en een Chiro lokaal. De ongevallen die gebeuren door de snelheidsduivels, eindigen meermaals op het fietspad.

Petition

We

Willen een veiligere omgeving voor de bewoners, kinderen, fietsers en de voetgangers

 

observe

De ongevallen zullen ooit dodelijke slachtoffers maken. Nu mag je nog 70 km maximum, maar er zijn snelheidsduivels die denken dat de snelweg verplaatst is naar hier. In de zone 50 km wordt er geregeld geflitst, maar spijtig genoeg in de 70 km zone wordt weinig geflitst. Oversteken is dus steeds een risico, vooral voor kinderen die kunnen de snelheid nog niet inschatten en dan nog maar over de elektrische auto's die je niet hoort aankomen.

 

and request

Uitbreiding van de 50 km zone, al zeker tot voorbij de straat waar de Chiro zich bevindt. Eventueel traject controle of meer keren per week flits controle.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Brecht 
Petition desk:
Lead petitioner:
Katinka Rottiers 

History

Signatures