Steun de e-sigaret!

"852 signatures"

Om de overheid duidelijk te maken dat dampen/vapen wel degelijk een alternatief is om te stoppen met roken. Tevens moet de overheid eens inzien dat de tabakindustrie een schandalige invloed heeft op de samenleving én overheid!

Pétition

Nous

Ex-rokers, rokers die overwegen te stoppen, dampers, rook-stop, artsen, shop houders.

 

Observation

De overheid is van plan om de e-sigaret verder aan banden te leggen. Met als voornaamste reden: misgelopen inkomsten van tabak compenseren. Hoe kan een overheid een product zo aan banden leggen wat mensen effectief helpt te stoppen met roken en ook nog eens wetenschappelijk bewezen 95% schoner is dan de klassieke tabak? We moeten als samenleving de tabakslobby stoppen en "onze" overheid laten inzien dat ze verkeerd bezig zijn met de huidige plannen!

 

et requête

  • Erkenning e-sigaret als stopmiddel
  • Versoepeling regelgeving omtrent verkoop e-liquid
  • Vervuilende en ziekmakende tabakslobby stoppen
  • De overheid eens in laten zien dat een e-sigaret een compleet ander product is dan een klassieke sigaret en op lange termijn de overheid kosten gaat besparen doordat mensen van de tabak af zijn en niet meer ziek worden!

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
15-09-2017 
'Pétitionnaire:'
Jeroen Diekmann 

Histoire

Signatures