You, the petitioner

Steun de e-sigaret!

852 signatures

Om de overheid duidelijk te maken dat dampen/vapen wel degelijk een alternatief is om te stoppen met roken. Tevens moet de overheid eens inzien dat de tabakindustrie een schandalige invloed heeft op de samenleving én overheid!

Petition

We

Ex-rokers, rokers die overwegen te stoppen, dampers, rook-stop, artsen, shop houders.

 

observe

De overheid is van plan om de e-sigaret verder aan banden te leggen. Met als voornaamste reden: misgelopen inkomsten van tabak compenseren. Hoe kan een overheid een product zo aan banden leggen wat mensen effectief helpt te stoppen met roken en ook nog eens wetenschappelijk bewezen 95% schoner is dan de klassieke tabak? We moeten als samenleving de tabakslobby stoppen en "onze" overheid laten inzien dat ze verkeerd bezig zijn met de huidige plannen!

 

and request

  • Erkenning e-sigaret als stopmiddel
  • Versoepeling regelgeving omtrent verkoop e-liquid
  • Vervuilende en ziekmakende tabakslobby stoppen
  • De overheid eens in laten zien dat een e-sigaret een compleet ander product is dan een klassieke sigaret en op lange termijn de overheid kosten gaat besparen doordat mensen van de tabak af zijn en niet meer ziek worden!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kamer van Volksvertegenwoordigers 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-15 
Lead petitioner:
Jeroen Diekmann 

History

Signatures