Images %281%29

Stop de Sluiting van Jeugdhuis De Barst

"23 signatures"

Beste inwoners van Gavere, Jeugdhuis De Barst dreigt te sluiten door een beslissing van het schepencollege.

Wij vinden dit onterecht. Help ons de jeugdplek te behouden door de petitie te tekenen en onze evenementen te steunen via volgende link.

Mvg, Jeugdhuis De Barst

Pétition

Nous

Bewoners van Gavere en sympathisanten die de sluiting van JOC De Barst willen voorkomen in Gavere.

 

Observation

Wij verwachten dat deze petitie zal worden ondertekend door betrokken inwoners van Gavere, ouders, jongeren en sympathisanten die het belang van Jeugdhuis De Barst als ontmoetingsplek voor de jeugd erkennen. Samen willen we voorkomen dat dit belangrijke centrum voor sociale en ontspannende activiteiten sluit. Door te tekenen, steunt u het behoud van een veilige en open ruimte voor onze jongeren.

 

et requête

Wij verzoeken het schepencollege van Gavere om de beslissing om Jeugdhuis De Barst te sluiten te heroverwegen. Dit jeugdhuis is een essentiële plek voor sociale, ontspannende en educatieve activiteiten voor de jongeren van Gavere. Wij vragen om het behoud van deze waardevolle werking, zodat de jeugd een veilige en inspirerende omgeving heeft om samen te komen en zich te ontwikkelen.

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Gavere 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
04-09-2024 
'Pétitionnaire:'
JOC de Barst 
'Organisation:'
JOC de Barst 

Histoire

Signatures