You, the petitioner
Images %281%29

Stop de Sluiting van Jeugdhuis De Barst

23 signatures

Beste inwoners van Gavere, Jeugdhuis De Barst dreigt te sluiten door een beslissing van het schepencollege.

Wij vinden dit onterecht. Help ons de jeugdplek te behouden door de petitie te tekenen en onze evenementen te steunen via volgende link.

Mvg, Jeugdhuis De Barst

Petition

We

Bewoners van Gavere en sympathisanten die de sluiting van JOC De Barst willen voorkomen in Gavere.

 

observe

Wij verwachten dat deze petitie zal worden ondertekend door betrokken inwoners van Gavere, ouders, jongeren en sympathisanten die het belang van Jeugdhuis De Barst als ontmoetingsplek voor de jeugd erkennen. Samen willen we voorkomen dat dit belangrijke centrum voor sociale en ontspannende activiteiten sluit. Door te tekenen, steunt u het behoud van een veilige en open ruimte voor onze jongeren.

 

and request

Wij verzoeken het schepencollege van Gavere om de beslissing om Jeugdhuis De Barst te sluiten te heroverwegen. Dit jeugdhuis is een essentiƫle plek voor sociale, ontspannende en educatieve activiteiten voor de jongeren van Gavere. Wij vragen om het behoud van deze waardevolle werking, zodat de jeugd een veilige en inspirerende omgeving heeft om samen te komen en zich te ontwikkelen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gavere 
Petition desk:
Closing date:
2024-09-04 
Lead petitioner:
JOC de Barst 
Organisation:
JOC de Barst 

History

Signatures