You, the petitioner

Stop verhoging prijzen cafetaria KUL Campus Carolus

203 signatures

Over het algemeen zijn de prijzen in het studentenrestaurant van KUL Campus Carolus Antwerpen aan de start van het academiejaar '19-'20 sterk verhoogd. Deze petitie heeft zo tot doel de problematiek aan te kaarten en samen naar een oplossing te zoeken die wél duurzaam en studentikoos is.

Petition

We

de studenten handelswetenschappen aan de KU Leuven Campus Carolus te Antwerpen en sympathisanten

 

observe

Sedert dit academiejaar zijn de cafetariaprijzen op onze Campus Carolus opgeslagen. Broodjes (60%), dranken (100%), soep (30%), en alle andere producten zijn ook sterk verhoogd in prijs in het kader 'ecologie en duurzaamheid'. Wij zijn ervan overtuigd dat deze prijsstijging niet verantwoord is, mits de kwaliteit gelijk blijft. Ook zien wij door deze beslissing op lange termijn geen verandering ontstaan omtrent het duurzaamheidsaspect.

 

and request

een dialoog en aanpassing van de prijzen in het studentenrestaurant die zowel de belangen van de campus (lees: duurzaamheid en ecologie) alsook de belangen van de studenten behartigt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Universiteitsbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-01 
Lead petitioner:
Anton Huysmans 

History

Signatures