Lichtjes overdreven stoet

Straatverlichting na 23 uur in Wetteren

"70 signatures"

Het doel is om zich in Wetteren terug op een veilig manier te kunnen verplaatsen na 23u00: verlichte fiets- en wandelpaden én een snellere investering in ledverlichting in de straten. Laat ons duidelijk zijn, wij zijn vóór de besparing en tegen lichtvervuiling, maar niet ten koste van de veiligheid.

Pétition

Nous

Inwoners en sympathisanten van Wetteren die door het donker de straten niet meer zien.

 

Observation

... dat Wetteren van plan is de huidige straatverlichting te vervangen door ledverlichting. Een goede investering, die in de toekomst veel zal besparen. Er is echter in tussentijd gekozen om vanaf 23u00 alle straatverlichting te doven (met uitzondering van weekendnachten), waardoor het als voetganger of fietser wel heel moeilijk wordt om zich nog op een veilige manier te verplaatsen. Niet voor iedereen stopt de (werk)dag immers om 23u00.

 

et requête

... de gemeente om een oplossing te bieden zodat jong en oud zich terug op een veilig manier kan verplaatsen na 23u00: verlichte fiets- en wandelpaden én een snellere investering in ledverlichting in de straten.

Op ma 14/08 is iedereen welkom om deel te nemen aan de ludieke, Lichtjes Overdreven stoet om onze vraag (letterlijk) in de kijker te zetten! Info via link: https://fb.me/e/2tAACaYso

Signer cette pétition

 
Par e-mail nous vous envoyons un lien vous permettant de confirmer votre signature. Vos données ne sont pas transmises à des tiers et restent auprès de la Fondation Petition.be. Vous en lirez plus dans notre privacyverklaring.

Détails

Adressé à :
Wetteren 
'Guichet de pétition:'
'Date de fin:'
21-08-2023 
'Pétitionnaire:'
Mieke Van Heddeghem 
'Organisation:'
De Verlichte Wetteraars 
'Site web:'

Histoire

Signatures