You, the petitioner
Lichtjes overdreven stoet

Straatverlichting na 23 uur in Wetteren

70 signatures

Het doel is om zich in Wetteren terug op een veilig manier te kunnen verplaatsen na 23u00: verlichte fiets- en wandelpaden én een snellere investering in ledverlichting in de straten. Laat ons duidelijk zijn, wij zijn vóór de besparing en tegen lichtvervuiling, maar niet ten koste van de veiligheid.

Petition

We

Inwoners en sympathisanten van Wetteren die door het donker de straten niet meer zien.

 

observe

... dat Wetteren van plan is de huidige straatverlichting te vervangen door ledverlichting. Een goede investering, die in de toekomst veel zal besparen. Er is echter in tussentijd gekozen om vanaf 23u00 alle straatverlichting te doven (met uitzondering van weekendnachten), waardoor het als voetganger of fietser wel heel moeilijk wordt om zich nog op een veilige manier te verplaatsen. Niet voor iedereen stopt de (werk)dag immers om 23u00.

 

and request

... de gemeente om een oplossing te bieden zodat jong en oud zich terug op een veilig manier kan verplaatsen na 23u00: verlichte fiets- en wandelpaden én een snellere investering in ledverlichting in de straten.

Op ma 14/08 is iedereen welkom om deel te nemen aan de ludieke, Lichtjes Overdreven stoet om onze vraag (letterlijk) in de kijker te zetten! Info via link: https://fb.me/e/2tAACaYso

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Wetteren 
Petition desk:
Closing date:
2023-08-21 
Lead petitioner:
Mieke Van Heddeghem 
Organisation:
De Verlichte Wetteraars 
Website:

History

Signatures