You, the petitioner

Tegemoetkoming dentaaltechnici en dentaal bedrijven tijdens de coronacrisis

Als zelfstandige dentaaltechnici ondervinden wij maximale hinder door het coronavirus COVID-19. Daar wij enkel in opdracht van tandartsen mogen werken en deze enkel nog urgenties uitvoeren, zijn wij genoodzaakt tot semi-/volledige sluiting. Hiervoor verzoeken wij een extra tegemoetkoming te voorzien.

Petition

We

Zelfstandige dentaaltechnici en dentaal bedrijven in Vlaanderen

 

observe

Doordat wij enkel in opdracht van tandartsen mogen werken en er maar 150 praktijken meer actief zijn in Vlaanderen, door de opgelegde maatregelen van het VVT en het VBT, is er zo goed als geen activiteit meer binnen onze bedrijven. De meeste bedrijven hebben dan ook moeten sluiten. Hierdoor dreigen wij in financiƫle problemen te geraken en maken wij ons zorgen over de verdere toekomst van onze dentaal bedrijven.

 

and request

Wij verzoeken om naast het overbruggingsrecht ook een hinderpremie te voorzien voor alle zelfstandige dentaaltechnici die een maximale hinder hebben ondervonden door het coronavirus (op enkele urgenties na) en genoodzaakt zijn tot semi-/volledige sluiting van hun dentaal bedrijf.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Vlaamse Gewest 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-30 
Lead petitioner:
Sven Tirions 
Organisation:
UDB 

History

Signatures