You, the petitioner

Tegemoetkoming voor zelfstandige Vlaamse zorgverleners/paramedici tijdens de coronacrisis

9,293 signatures

Als zelfstandige Vlaamse zorgverleners/paramedici ondervinden wij maximale hinder door het coronavirus COVID-19 en zijn wij op enkele dringende (para-)medische gevallen na, genoodzaakt tot een (semi-)volledige sluiting van de praktijk. Wij verzoeken om hiervoor een extra tegemoetkoming te voorzien.

Petition

We

Zelfstandige Vlaamse zorgverleners/paramedici en burgers

 

observe

Wij constateren dat de ingevoerde maatregelen tegen het coronavirus COVID-19 door de Nationale Veiligheidsraad op 18/03/2020, het voor ons onmogelijk maken onze job op een veilige en kwaliteitsvolle manier verder te zetten. De maatregelen zoals social distance, samenscholingsverbod en een verbod op niet-essentiële verplaatsingen, plaatsten ons allen met de rug tegen de muur. We dreigen in financiële moeilijkheden te komen en maken ons zorgen over de verdere toekomst van onze praktijken.

 

and request

Wij verzoeken om naast het overbruggingsrecht, een tegemoetkoming te voorzien voor alle zelfstandige Vlaamse zorgverleners/paramedici die maximale hinder ondervinden door het coronavirus en op enkele dringende (para-)medische gevallen na, genoodzaakt zijn tot een (semi-)volledige sluiting van de praktijk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting petitie.be. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Petition desk:
Closing date:
2020-06-25 
Lead petitioner:
N.V. en L.V. 

History

Signatures